Luokanopettaja - Tornion kaupunki

Tornion kaupungilla Hannulan koulussa julistetaan haettavaksi kaksi (2) määräaikaista luokanopettajan virkaa ajalle 1.8.2021-31.7.2022.

Hannulan koulu on n. 270 oppilaan aktiivinen, monipuolinen ja monikulttuurinen alakoulu. Etsimme joukkoomme aktiivisia ja innokkaita opettajia. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, positiivista pedagogista otetta sekä oppilaan yksilöllisen kohtaamisen taitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset Kuntarekryn kautta 18.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Satu Frantti 040 669 5065, satu.frantti@tornio.fi

Lisätietoja

Tornion kaupunki

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.


Osoite: Viidankatu 27A, 95420 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat