test
Luokanopettaja - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen

LUOKANOPETTAJAA

Tehtävänäsi on toimia luokanopettajana Vilppulankosken rantamaisemissa sijaitsevassa alakoulussa, jossa opiskelee hieman alle 200 oppilasta. Työyhteisössämme arvostetaan kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta toiminnallista oppimista kohtaan sekä monipuolista tieto- ja viestintäteknologista osaamista. Toivomme myös, että haluat tehdä vahvaa yhteistyötä toisten opettajien kanssa. Työ sisältää paljon liikunnan opetusta.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät ao. kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkasuhteeseen sovelletaan kahden viikon koeaikaa. Pyydämme ottamaan mahdolliseen haastatteluun kelpoisuuden osoittavat todistukset. Ennen valinnan vahvistamista tulee myös esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Henkilöstöetuinamme ovat kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä lounasruokailun tuki. Kaupungin työntekijöille on myös ilmaisia liikuntapaikkoja ja ylläpidämme työhyvinvointiamme erilaisten yhteisten tapahtumien ja tempausten kautta.

Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä rehtori Liisa Liinamaan puoleen, puh. 044 4288 204.

Toivottavasti tapaamme työhaastattelussa Taidekaupungissa!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liisa Liinamaa
p. 044 4288 204

Lisätietoja

Vilppulankosken koulu

Mänttä-Vilppula on noin 11 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka. www.manttavilppula.fi


Osoite: Kirkkotie 2, 35700 Vilppula
Mänttä-Vilppulan kaupunki - Savuton työpaikka Mänttä-Vilppulan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat