Skip to main content
test
Luokanopettaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan suomenkielisessä opetustoimessa on täytettävänä vakituinen luokanopettajan virka 1.8.2022 alkaen. Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Gesterbyn koulu.

Gesterbyn koulu on yhtenäiskoulu, jossa opiskelee noin 400 oppilasta: vuosiluokat 1-6, ruotsinkielen kielikylvyn esiopetus sekä kielikylvyn vuosiluokat 1-9. Koulussamme toimii myös maahanmuuttajien valmistava opetus vuosiluokkien 1-9 osalta. Arvostamme kehittävää työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Voit lukea tarkemmin koulustamme kotisivuiltamme: https://www.kirkkonummi.fi/gesterbyn-koulun-omat-sivut

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti. Eduksi luetaan valmius ja kiinnostus työskennellä joustavissa oppimisympäristöissä osana opettajatiimiä. Tarjoamme uusimman opetusteknologian ja kannustavan työyhteisön.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Virkaa täytettäessä käytetään 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään sähköisesti kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 438932). Hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä nimikirjanote tai ansioluettelo.

Hakuaika päättyy 27.5.2022 klo 12.00

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/gesterbyn-koulun-omat-sivut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Gesterbyn koulun rehtori Raija Vahasalo, p. 040 574 3961, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Suomenkieliset opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut, Gesterbyn koulu

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi


Osoite: Vilhonkummuntie 4, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat