Skip to main content
test
Luokanopettaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin koulutoimessa on haettavana luokanopettajan tehtävä Hyttikallio koululle ajalle 9.8.2022 - 31.7.2023

Haemme opettajaa alkuopetukseen 2. -luokalle. Arvostamme perehtyneisyyttä ja kokemuksia uuden opetussuunnitelman opetuksen järjestämistä ohjaaviin velvoitteisiin, arvoperustaan ja oppimiskäsitykseen sekä sen tavoitteisiin ja sisältöihin. Pidämme tärkeänä koulun kehittämistä, yhteistyökykyä, monipuolisten työtapojen hallintaa ja kykyä johdattaa oppilaita laaja-alaisen osaamisen suuntaan sekä perehtyneisyyttä inkluusioon ja yhteisopettajuuteen.

Eduksi katsotaan myös perehtyneisyyttä ja kokemusta tieto- ja viestintätekniikan hallinnasta ja nomipuolista opetussuunnitelman tvt-strategian mukaista opetusta ja taitoa.

Alkuopetuksen paikkoihin haetaan opettajia, joilla vahvaa kokemusta alkuopetuksen luokkien kanssa toimimisesta.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Valitun on toimitettava lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika 4 kk.

Pyydämme jättämään hakemuksen sähköisesti kuntarekry.fi-sivujen kautta ja liittämään mukaan kelpoisuutta osoittavan todistuksen. Muut todistukset toimitetaan myöhemmin. Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, voi kirjalliset hakemukset toimittaa os. Haapaveden kaupunki, koulutoimisto, PL 40, 86601 Haapavesi.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Risto Klasila puh. 044 759 1358
risto.klasila(at)haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Sivistys

Haapavesi on n. 7000 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla.


Osoite: Raatetie 6, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat