Skip to main content
test
Luokanopettaja - Joutsan kunta

Joutsan yhtenäiskoulussa on haettavana LUOKANOPETTAJAN määräaikainen tehtävä 6. luokalle, ajalle 1.8.2022 - 31.7.2023. Tehtävän hakuaikaa jatketaan 29.7.2022 asti. Aiemmat hakemukset huomioidaan.

Joutsan koulukeskuksessa opiskelee n. 350 oppilasta ja opiskelijaa sekä työskentelee 40 opetusalan ammattilaista. Joutsa sijaitsee nelostien varressa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Meillä on mukava työyhteisö, josta noin puolet henkilöstöstä kulkee töihin Jyväskylästä ja sen lähialueilta. Tervetuloa joukkoomme!

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Palkkauksessa meillä käytössä OVTESin taulukkopalkkaa korkeampi palkka.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi, sekä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja nimikirjaote tai ansioluettelo ennen tehtävän vastaanottamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tieto- ja viestintätekniikan hyvää osaamista. Arvostamme joustavuutta.

Lisätietoja

http://www.joutsa.fi
https://www.joutsa.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/perusopetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Ulpu Silvasti puh. 040 487 8112, ulpu.silvasti@joutsa.fi

Lisätietoja

Joutsan kunta

Oletko miettinyt, millaista olisi työskennellä keskellä kauneinta Järvi-Suomea, ylväiden havumetsien ja kimmeltävien vesistöjen rauhassa? Missä on tilaa vapaa-ajan unelmille ja perhe-elämälle? Sen Sinullekin tarjoaa kätevän kokoinen kuntamme eteläisessä Keski-Suomessa, missä on mahdollisuus avaraan asumiseen, järkeviin työmatkoihin, turvalliseen koulutiehen ja aktiiviseen harrastamiseen - hae siis Joutsan kunnalle!


Osoite: Koulutie 2, 19650 Joutsa
Joutsan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat