Skip to main content
test
Luokanopettaja - Kauniaisten kaupunki

Toimiminen 2. luokan luokanopettajana

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Lisäksi edellytämme suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa.

Työkokemus alkuopetuksesta katsotaan eduksi

Lisätietoja

http://www.mantymaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jarmo Ranta 050 3062282, jarmo.ranta@kauniainen.fi

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sivistystoimi

Kauniaisten yhtenäisessä perusopetuksessa annetaan laadukasta perusopetusta vuosiluokille 1-9 kahdessa toisiaan lähellä olevassa opetuspisteessä, Mäntymäen koulussa (luokat 1-6) ja Kasavuoren koulussa (luokat 7-9).

Koulut sijaitsevat Kauniaisten puutarhakaupungissa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Mäntymäen koulussa on n. 500 oppilasta ja 31 opettajaa ja yhdeksän koulunkäynnin ohjaajaa sekä nuoriso-ohjaaja. Kasavuoren koulussa on n. 350 oppilasta ja 38 opettajaa sekä koulunkäynninohjaaja ja koulunuorisotyöntekijä. Hyödynnämme ajanmukaisia oppimisvälineitä ja -ympäristöjä. Oppimista ja kasvua tukevat kummassakin opetuspisteessä päivittäin koulukuraattori, kouluterveydenhoitaja sekä koulupsykologi kerran viikossa.

Kouluissamme on positiivinen, innostunut työyhteisö ja iloinen ilmapiiri. Toimimme jaetun johtajuuden periaatteiden mukaisesti. Yhteissuunnittelu ja tiimityöskentely ovat osa yhteisöllistä toimintakulttuuriamme. Tuemme monipuolista oppilaiden osallisuuden kulttuuria. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeässä roolissa oppimisen ja kasvun polkua. Tavoitteenamme on, että oppilas saa tiedot ja taidot onnistuakseen elämässään ja kokee oppimisen iloa vuorovaikutuksessa muiden kanssa sekä tunnistaa vahvuuksiaan ja suhtautuu myönteisesti tulevaisuuteen.

Kauniainen on savuton työnantaja.


Osoite: Mäntymäentie 2, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat