Skip to main content
test
Luokanopettaja - Pöytyän kunta

Pöytyän kunta on Varsinais-Suomessa sijaitseva noin 8200 asukkaan kunta, jonka luonnonläheinen ympäristö ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet luovat hyvät puitteet asumiselle ja elämiselle. Esiopetusta kunnassa järjestetään noin 100 oppilaalle, ja perusopetusta kolmessa yhtenäiskoulussa yhteensä noin 1 000 oppilaalle. Kunnassa toimii lisäksi Elisenvaaran lukio, jossa opiskelijoita on noin 110. Esi- ja perusopetusta sekä lukiokoulutusta kehitetään aktiivisesti.

Pöytyän kunnassa toteutetaan 1.8.2022-31.12.2023 Esi- ja perusopetuksen tasa-arvoa edistävät toimenpiteet ja laadun kehittäminen -hanke, johon Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt erillisen valtionavustuksen. Hankkeeseen sisältyvien tehtävien hoitamiseksi aiemmin haettavaksi julistetun Riihikosken ja Yläneen yhtenäiskouluihin sijoittuvan

MÄÄRÄAIKAISEN PERUSOPETUKSEN LUOKANOPETTAJAN VIRAN (10.10.2022-31.7.2023) hakuaikaa jatketaan.

Määräaikaisuuden perusteena on ko. ajanjaksolle sijoittuva hanke. Tarvittaessa aloittamisajankohdasta voidaan neuvotella. Virkaan valittavalta edellytetään monipuolista pedagogista osaamista, erinomaista tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön hallintaa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja opetukseen sekä opetuksen ja opetussuunnitelmien kehittämiseen. Lisäksi arvostetaan hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kehittämisorientoitunutta työskentelyotetta.

Luokanopettaja toimii yhtenäiskoulujen yhteisenä resurssiopettajana, jolla voi olla opetusta kaikilla perusopetuksen luokilla 1-9 ja esiopetuksessa sekä Riihikoskella että Yläneellä. Koulujemme luokat hyödyntävät paljon yhteisopettajuutta.

Perusopetuksen luokanopettajan kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti, minkä lisäksi huomioitavaksi tulevat Suomen perustuslain 731/1999 125.2 §:n mukaiset yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Virkaan valittavan on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset luokanopettajan virkaan jätetään torstaihin 6.10.2022 klo 12.00 mennessä KuntaRekryn sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa http://www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä palvelutodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.poytya.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riihikosken yhtenäiskoulun rehtori Minna Savo, puh. 040 672 2956, minna.savo@poytya.fi
Yläneen yhtenäiskoulun rehtori Markus Takala, puh. 050 590 6733, markus.takala@poytya.fi

Lisätietoja

Riihikosken yhtenäiskoulu

Kolmen taajamakeskuksen Pöytyä on pinta-alaltaan Turkuakin suurempi. Meillä on peltoa, metsää, kansallispuisto Kurjenrahka sekä järvi- ja jokimaisemaa. On maauimala, hiihto- ja pesäpallostadion sekä monen monta muuta harrastusmahdollisuutta. Meitä on reilu 8000 asukasta.

Pöytyä panostaa tulevaisuuteen – olemme vireä kunta jatkossakin. Vuonna 2021 kuntaan valmistui uusi päiväkoti ja 2022 uusi yhtenäiskoulu/lukio. Elinkeinojen osalta olemme monipuolinen kunta ja meille onkin rekisteröity yli 800 yritystä.

Pöytyälle on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka niin Turusta kuin Loimaankin suunnalta. Myös asuminen maalaiskunnassamme on edullista ja asuntotarjontaa riittää. Palveluita on tarjolla jokaisessa taajamassa ja aktiiviset kyläyhdistykset pitävät seudun vireänä. Meillä ei ihmetellä, meillä toteutetaan.

Työnantajana Pöytyän kunta haluaa olla edelläkävijä. Panostamme työntekijöittemme koulutukseen sekä työhyvinvointiin. Motivoituneet työntekijät ovat kuntamme tärkein polttoaine, sen tiedostamme. Haluamme, että meillä viihdytään ja pienenä organisaationa tunnemme työntekijämme.

Mikäli haet työpaikaksesi kuntaa, jolla katse on tulevaisuudessa ja joka mahdollistaa sinun ammatillisen kehittymisesi, tervetuloa meille!


Osoite: Yläneentie 10, 21870 Riihikoski
Pöytyän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat