Skip to main content
test
Luokanopettaja - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on haettavana

LUOKANOPETTAJAN viransijaisuus ajalle 31.10. - 22.12.2022.

Tehtävän sijoituspaikka on Raumankarin yhtenäiskoulu. Tunnit ovat pääasiassa 6. vuosiluokan tunteja yhteistyössä samanaikaisopettajan kanssa.

Opettajalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, oman työn organisointitaitoja ja innostuneisuutta.

Kalajoen kouluverkko koostuu kahdesta yhtenäiskoulusta sekä kahdesta alakoulusta. Syksyllä 2020 aloitti Merenojan yhtenäiskoulu Kalajoen keskustassa. Samassa koulukeskuksessa sijaitsee myös Kalajoen lukio. Toinen yhtenäiskoulumme on Himangalla toimiva Raumankarin koulu. Yhtenäiskoulujen lisäksi kouluverkkoomme kuuluu kaksi 1.-6. luokkien koulua. Raution uusi monitoimitalo on rakenteilla ja koulu uusissa tiloissa alkaa keväällä 2023. Neljäs koulukeskuksemme on uudehko Tyngän aluekoulu.

Olemme edelläkävijöitä sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisessä. Yläkoulun oppilailla on käytössä henkilökohtainen laite ja sähköisiä oppimateriaaleja hyödynnetään laajasti kaikilla asteilla. Olemme myös alueellisesti mukana kehittämässä sähköisiä oppimisympäristöjä. Olemme myös vakiinnuttaneet Liikkuva Koulu -toiminnan arkeemme.

Tunnettuna matkailupaikkakuntana Kalajoki panostaa vahvasti kansainvälisyyteen. Koulujen kansainvälinen hanketoiminta on aktiivista. Palveluksessamme on päätoiminen kansainvälisyyskoordinaattori sekä parin vuoden välein vaihtuva kansainvälinen apuopettaja.

Viran kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen nro 986/1998 mukaan. Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkka OVTES:n mukaan. Koeaika määräytyy viran pituuden mukaan.

Haku tehtävään tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 12.10.2022 klo 21.00.

Lisätietoja antaa Raumankarin rehtori Anna-Maria Palo 044 4691 873, anna-maria.palo@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Raumankarin rehtori Anna-Maria Palo 044 4691 873, anna-maria.palo@kalajoki.fi

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Sivistys- ja hyvinvointipalvelut, Opetuspalvelut, Raumankarin koulu (luokat 0-9)

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat