Skip to main content
test
Luokanopettaja - Sastamalan kaupunki

Tule töihin Sastamalan kaupungille!

Sastamalan kaupungin perusopetuksessa on haettavana luokanopettajan määräaikainen virka ajalle 9.1.2023-3.6.2023. Opetettavana luokkana on kuudes luokka ja tehtävä sisältää käsityön kovien materiaalien sekä muksiikin opetusta myös muille luokille.

Ensisijaisena sijoituspaikkana on Vareliuksen koulu.

Tarjoamme sinulle:

- nykyaikaisen oppimisympäristön
- iloisen ja avoimen työyhteisön
- hyvän kollegiaalisen tuen
- OVTES:n mukaisen palkan
- kattavan työterveyshuollon Terveystalon tuottamana
- kaupungin järjestämät TYKY-palvelut

Odotamme sinulta:

- valmiutta tarttua uusiin haasteisiin
- kannustavaa pedagogista otetta
- halua ja kykyä hyvään yhteistyöhön
- kelpoisuusvaatimuksen täyttämistä, joka määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Kelpoisuustodistukset tulee skannata hakemuksen liitteeksi. Muodollisesti pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan huomioida myös muodollisesti epäpätevät hakijat.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Virassa noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 15.12.2022 klo 12.00 mennessä.

Todistuksiin tutustumme mahdollisen haastattelun yhteydessä, jotka tullaan järjestämään kasvokkain tai etäyhteydellä Microsoft Teamsia hyödyntäen.

Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Juha Marttila puh. 040 775 9705 tai juha.marttila@sastamala.fi

Lisätietoja

Sastamalan kaupunki, Sivistyspalvelut, Perusopetus

Vareliuksen koulu sijaitsee Sastamalan kaupungin Vammalan keskustaajaman eteläisessä osassa. Uuden opetussuunnitelman mukainen koulurakennus on otettu käyttöön keväällä 2020 ja koulumme vieressä on 2021 valmistunut liikuntahalli. Uudistettu välituntialue tarjoaa koululaisille monenlaista tekemistä. Koulussa toimii esikoulu ja perusopetuksen luokat 1-6. Oppilaita on koulussa yhteensä noin 335.

Sastamala, Herra Hakkaraisen ja Pukstaavin kirjakaupunki on vireä, noin 24 000 asukkaan kaupunki läntisellä Pirkanmaalla. Logistisesti Sastamala sijaitsee hyvällä paikalla noin 50 km päässä Tampereesta. Henkilökuntaa kaupungissamme on noin 1800. Tule kansamme kehittämään kaupunkiamme ja sen palveluita. Tarkemmin voit tutustua kaupunkiimme www.sastamala.fi.


Osoite: Kontionkatu 1, 38200 Sastamala

Sinulle suositellut työpaikat