Skip to main content
test
Luokanopettaja - Hämeenkyrön kunta

Hämeenkyrön kunnan perusopetukseen haetaan luokanopettajan sijaista ajalle 8.2.-3.6.2023 sijoituspaikkana Heinijärven koulu.

Haemme 4. luokan opettajaa. Hakijalle katsotaan eduksi taito opettaa käsitöitä (kovat materiaalit) ja liikuntaa. Arvostamme hyviä ryhmänhallinta- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa työotetta.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista voimassaoleva rikostaustaote. Tehtävän täyttämisessä käytetään koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää 3.2. 2023 klo 12.00 mennessä kuntarekry.fi:n kautta.

Lisätietoja

https://hameenkyro.fi/
https://hameenkyro.fi/palvelut/kasvatus-ja-opetus/peruskoulut/heinijarven-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heinijärven koulun rehtori
Jukka Talvitie
jukka.talvitie@hameenkyro.fi
puh. 0503904225

Lisätietoja

Heinijärven koulu

Hämeenkyrö on 10 600 ihmisen kotikunta, joka työllistää lähes 400 henkilöä. Hämeenkyrö sijaitsee 3 tien varressa vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Hämeenkyrö on hyvä paikka elää, asua ja olla töissä. Pyrimme pitämään kuntamme menestyvänä ja aktiivisena niin, että olisimme jatkuvasti kasvava kunta niin palveluiden kuin asukaslukummekin osalta. Teemme päätöksiä rakentavasti, tavoitteellisesti sekä aina toista kunnioittaen. Haluamme, että meidän työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa. Käy tutustumassa Hämeenkyröön tarkemmin, katso avoimet työpaikat ja hae meille töihin!


Osoite: Trossitie 305, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat