Skip to main content
test

Hei sinä innovatiivinen ja luova opettaja! Haluatko olla mukana kehittämässä oppimista Lapinjärven kunnassa Hilda Käkikosken koulussa?

Koulumme toiminta-ajatuksena on saada oppilaat ajattelemaan itsenäisesti. Haluamme tarjota lapsille kokemuksia oppimisen ilosta ja lapsilähtöisestä oppimisympäristöstä. Tavoitteemme on vastuullisia valintoja tekevä oppilas, joka ottaa toiset ihmiset huomioon ja uskoo omiin mahdollisuuksiinsa vaikuttaa kouluyhteisössä ja koko yhteiskunnassa.

Luokanopettajaksi toivomme innostunutta ja joustavaa opetusalan ammattilaista. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä työskentelytapaa ja positiivisen pedagogiikan tuntemusta.

Koulussamme on kaksi toimipistettä: Kirkonkylä ja Porlammi. Lukuvuonna 2022-2023 Kirkonkylän toimipisteessä opiskelevat esikoululaiset ja vuosiluokat 1-3. Porlammin toimipisteessä järjestetään opetus vuosiluokille 4-6 sekä luokkamuotoinen erityisopetus.

Kaikilla oppilaillamme on käytössään joko iPadit tai Chromebookit ja opetustiloissa on käytössä ajanmukainen opetusteknologiakokonaisuus.

Luokanopettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset perustuvat asetukseen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (629/1998). Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä ote rikosrekisteristä ja toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.lapinjarvi.fi
https://www.facebook.com/hildakakikoskenkoulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulunjohtaja Titta Väkevä, titta.vakeva(at)lapinjarvi.fi puh. 044 581 8076 tai
sivistys- ja hyvinvointijohtaja Pia Kokko pia.kokko(at)lapinjarvi.fi

Lisätietoja

Lapinjärven kunta, Sivistystoimi, Hilda Käkikosken koulu

Lapinjärvi on yllätyksellisin, hauskin ja ihmislähtöisin kunta itäisellä Uudellamaalla hyvien yhteyksien päässä Porvoosta, Loviisasta ja Kouvolasta vain tunti Helsingistä itään!


Osoite: Koulupolku 3 ja Koulutie 16, 07820 Porlammi
Lapinjärven kunta - Savuton työpaikka Lapinjärven kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat