Skip to main content
test
Luokanopettaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin koulutoimessa on haettavana luokanopettajan virka Hyttikallio koululle 7.8.2023-31.7.2024.

Haemme opettajaa syksyllä 2023 aloittavalle 1-luokalle. Arvostamme perehtyneisyyttä ja kokemuksia uuden opetussuunnitelman opetuksen järjestämistä ohjaaviin velvoitteisiin, arvoperustaan ja oppimiskäsitykseen sekä sen tavoitteisiin ja sisältöihin. Pidämme tärkeänä koulun kehittämistä, yhteistyökykyä, monipuolisten työtapojen hallintaa ja kykyä johdattaa oppilaita laaja-alaisen osaamisen suuntaan sekä perehtyneisyyttä inkluusioon ja yhteisopettajuuteen.

Hakijan vahvuudeksi katsotaan monipuolista kokemusta ja opintoja kuvataiteesta, sekä toimimisesta vaativan erityisen tuen oppilaiden opettamisessa. Eduksi katsotaan myös perehtyneisyyttä ja kokemusta tieto- ja viestintätekniikan hallinnasta ja monipuolista opetussuunnitelman tvt-strategian mukaista opetusta ja taitoa.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Valitun on toimitettava lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika 4 kk.

Pyydämme jättämään hakemuksen sähköisesti kuntarekry.fi-sivujen kautta ja liittämään mukaan kelpoisuutta osoittavan todistuksen. Muut todistukset toimitetaan myöhemmin. Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, voi kirjalliset hakemukset toimittaa os. Hyttikallion koulu, Raatetie 6, 86600 Haapavesi.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Risto Klasila puh. 044 7591 358
risto.klasila(at)haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Sivistys

Haapavesi on n. 7000 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla.


Osoite: Raatetie 6, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat