Skip to main content
test

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on haettavana

LUOKANOPETTAJAN virka 1.8.2023 alkaen

Viran alkusijoituspaikkana on Merenojan yhtenäiskoulu. Merenojan yhtenäiskoulu on reilun 1000 oppilaan koulu, joka toimiii nykyaikaisissa vuonna 2020 valmistuneissa tiloissa Kalajoen keskustassa.

Haemme Sinua, joka olet kehittämismyönteinen, yhteistyökykyinen ja seuraat aikaasi. Eduksi luetaan perehtyneisyys erityisopetukseen.

Kalajoella on neljä perusopetuksen yksikköä: yhtenäiskoulut Kalajoen keskustassa ja Himangalla, vuosiluokkien 1.-6. koulut Rautiossa ja Tyngällä. Kaikki koulut toimivat ajanmukaisissa ja hyväkuntoisissa tiloissa. Kalajoki panostaa opetuksen kehittämiseen paikallisesti ja yhteistyöverkostoissa. Tunnettuna matkailupaikkakuntana sekä kaupan ja teollisuuden keskittymien läheisyydessä Kalajoki panostaa myös vahvasti kansainvälisyyteen. Palveluksessamme on päätoiminen kansainvälisyyskoordinaattori sekä kansainvälinen apuopettaja.

Hakijan kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat todistukset pyydetään esittämään haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Virassa on kuuden kuukauden (6 kk) koeaika. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Haku tehtävään tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 31.05.2023 klo 12.00.

Lisätietoja antavat varhaiskasvatus- ja perusopetuspalveluiden palveluvastaava ja Raumankarin rehtori Anna-Maria Palo puh: 6044 4691 873, Merenojan yhtenäiskoulun rehtori Mia Rytky puh: 044 4691 853, mia.rytky@kalajoki.fi ja apulaisrehtori Miika Heikkilä puh: 044 4691 636 miika.heikkila@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatus- ja perusopetuspalveluiden palveluvastaava ja Raumankarin rehtori Anna-Maria Palo puh: 6044 4691 873, Merenojan yhtenäiskoulun rehtori Mia Rytky puh: 044 4691 853, mia.rytky@kalajoki.fi ja apulaisrehtori Miika Heikkilä puh: 044 4691 636 miika.heikkila@kalajoki.fi

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Sivistys- ja hyvinvointipalvelut, Opetuspalvelut, Merenojan yhtenäiskoulu (luokat 1- 9)

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat