Skip to main content
test
Luokanopettaja - Haminan kaupunki

Tule kanssamme rakentamaan ja kehittämään Haminaa - maailmanluokan pikkukaupunkia!

Olemme rohkea, tulevaisuuteen katsova sekä asukas- ja yrityslähtöinen, juuri sopivan kokoinen maailmanluokan pikkukaupunki. Meillä palvelut ovat sujuvia ja liikkuminen helppoa. Hamina-Kotka Satama, Googlen palvelinkeskus, monipuoliset tapahtumat ja vapaa-ajan palvelut tekevät meistä kansainvälisen, aktiivisten asukkaiden kaupungin.

Haemme

PERUSOPETUKSEN LUOKANOPETTAJAA

määräaikaiseen viransijaisuuteen ajalle 1.8.2023-31.7.2024. Viran sijoituspaikkana virkasuhteen alussa on Husulan koulu.

Toivomme hakijoilta ammatillisen osaamisen lisäksi kehittävää työotetta, kykyä yhteisopettajuuteen, taitoa eriyttää opetusta sekä positiivisen pedagogiikan hallintaa.

Tehtävän lopullinen viikkotuntimäärä vahvistetaan lukuvuoden 2023-2024 työsuunnitelmassa. Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat hakijat huomioidaan.

Meillä saat mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Tarjoamme sinulle Haminan kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä ja pääset osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Saat myös käyttöösi Epassin hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaedun. Haminan kaupunki on savuton työpaikka.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät OVTES:n mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta, ei kuitenkaan enempää kuin kuusi (6) kuukautta.

Hakemukset 6.6.2023 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70, 49401 HAMINA.

Valitun tulee ennen virkasuhteen alkamista esittää työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ja toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Husulan koulun koulunjohtaja Sirkka Eklund p. 040-747 7338.

Lisätietoja

https://www.hamina.fi/asukkaalle/kasvatus-koulutus/peruskoulut/
https://www.hamina.fi/asukkaalle/kasvatus-koulutus/peruskoulut/husulan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulunjohtaja Sirkka Eklund p. 040 747 7338

Lisätietoja

Husulan koulu

Hamina on viehättävä, noin 20 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.

Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa!


Osoite: Töytärintie 20, 49510 Husula

Sinulle suositellut työpaikat