Skip to main content
test
Luokanopettaja - Tornion kaupunki

Tornio on perinteinen ja monipuolinen koulukaupunki, jossa jokainen tulee yksilöllisesti ja joustavasti huomioiduksi. Tervetuloa meille töihin - et työskentele yksin, pääset mukaan muiden koulutettujen ammattilaisten joukkoon!

Kivirannan koululla julistetaan haettavaksi 1-2 luokanopettajan virkaa, 1.8.2023 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Kivirannan koulu 1.-6. -luokkien alakoulu. Toiminta-ajatuksenamme on "Avoimena ihmisyydelle".

Etsimme joukkoomme 1-2 luokanopettajaa. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, kehittävää ja positiivista pedagogista otetta sekä oppilaan yksilöllisen kohtaamisen taitoja. Käsityön opettamisen osaaminen voidaan katsoa eduksi.

Tornion kaupunki tarjoaa työntekijöilleen etuina mm. ePassin ja työsuhdepyörämahdollisuuden.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Tehtävään valitun on, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee valitun työntekijän esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset Kuntarekryn kautta 8.6.2023 klo 21.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pirjo Rantala
Tapiolantie 8,
95420 Tornio
p. 040 - 754 2344
pirjo.rantala@tornio.fi

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut

Tornion kaupunki

Tornio tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia. Paitsi kaupun­kilaisten arvostamaa toimivaa arkea, Tornio tarjoaa myös kansainvälisiä tilaisuuksia työhön ja yrittämiseen. Asumi­nen, työskentely ja harrastaminen on Torniossa helppoa ja saavutettavaa.

Tuplasti mahdollisuuksia torniolaisille tuo rajaton raja. Kan­sainvälistä kauppaa kaupungissa on käyty jo vuosisatoja, ja toimiva kaksoiskaupunki tarjoaa sekä Suomen että Ruotsin palveluita Tornion asukkaille ja elinvoimaa yrityksille.

Tornio saa voimaa monipuolisuudestaan. Kontrastit tekevät meistä kiinnostavia. Kaupunkikeskusta ja maaseutu, aito kansainvälisyys ja vahvat persoonat, menestyvä teollisuus ja luonnonrauha, Lapin talvi ja kesän yötön yö, Suomi ja Ruotsi – kaikki ne tekevät kau­pungista juuri sellaisen kuin se on.

Vuosisatojen mittainen ihmisten virta on tehnyt Torniosta suvaitsevaisen erilaisuutta kohtaan. Tornio on ihmisen kokoi­nen kaupunki, jossa jokainen voi tuntea olevansa kotonaan.

Tervetuloa!


Osoite: Tapiolantie 8, 95410 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat