Skip to main content
test
Luokanopettaja - Järvenpään kaupunki

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko innostunut ja kehittämishaluinen luokanopettaja ja haluaisit kiinnostavan työn opetuksen parissa?

Olisitko sinä Anttilan koulun uusi LUOKANOPETTAJA?

Anttilan koulu on vuosiluokkien 1.-6. koulu, jossa on noin 400 oppilasta. Opetusta toteutetaan yhteisopettajuuden periaatteella. Koulumme sijaitsee Sibeliuksen kotikaupungissa Järvenpäässä kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta Pohjoisväylän varrella. Luonto on lähellä ja puut ympäröivät koulua joka puolelta tarjoten mukavan ympäristön opettamiselle ja oppimiselle.

Haemme määräaikaista luokanopettajaa 31.12.2025 asti, aloitus sopimuksen mukaan. Avoinna oleva luokanopettajan työ sisältää monipuolisia tehtäviä mm. samanaikaisopetusta, yhteisopetusta. Tulevana lukuvuonna sijoituspaikka on 6. luokalla ja tunteihin sisältyy pehmeiden materiaalien opetusta eri luokkatasoilla.

Luokanopettajan tehtävä edellyttää halua ja osaamista tiimityöskentelyyn, yhteisopettajuuden kehittämiseen ja toteuttamiseen. Toivomme valitulta kehittävää ja joustavaa työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja yhdessä tapahtuvaan työn suunnitteluun, organisointiin ja toteutukseen sekä kokemusta pehmeiden materiaalien opettamisesta.

Seuraavaa lukuvuotta ajatellen toivomme myös kokemusta liikunnan opettamisesta. Sinulla on hyvät ryhmänhallinta- ja yhteistyötaidot. Arvostamme taitoa ja/tai halua opettaa monipuolisesti sekä valmiuksia käyttää digitaalisia välineitä opetuksessasi. Olet työotteessasi kannustava, joustava ja oppilaita osallistava.

Anttilan koulu on lämminhenkinen työyhteisö, jossa uskotaan yhteistyön voimaan. Joukkomme koostuu monipuolisista osaajista. Eri vaiheissa työuraa olevien työntekijöiden tuoma yhdistelmä kokemusta ja uutta ajattelua on rikkaus. Olemme panostaneet luokkatasojen väliseen yhteistyöhön jo useamman vuoden ajan, joten pääset tekemään työtä hyvin toimivaan tiimiin. Koululla on hyvin toimivat tilat mm. liikunnan ja käsitöiden opetukseen ja lähellä sijaitsevat liikuntapaikat sekä koulun iso, metsäinen piha mahdollistavat monipuolisen opetuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Seppo Rantanen, s-posti seppo.rantanen@jarvenpaa.fi tai p. 040 315 2837. Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi ti 16.8.2022 klo 15 mennessä. Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Palvelussuhteen ehdot

  • sopimusala OVTES
  • Edellytämme luokanopettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuus tulee olla saavutettuna ennen hakuajan päättymistä.
  • koeaika on 6 kk
  • rikosrekisteriote esitettävä
Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Seppo Rantanen, s-posti seppo.rantanen@jarvenpaa.fi tai p. 040 315 2837. Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi ti 16.8.2022 klo 15 mennessä. Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Sinulle suositellut työpaikat