Skip to main content
test
Luokanopettaja, joustava perusopetus - Raahen kaupunki

Raahen kaupungin Pattasten koululla on avoinna luokanopettajan, joustava perusopetus viransijaisuus ajalle 1.8.2023 - 31.7.2024.

Etsimme Patasten koulun osaavaan joukkoomme yhteistyökykyistä JOPO-luokan opettajaa, joka on kiinnostunut JOPO-luokan toiminnan kehittämisestä. Opetusluokassasi on ensi vuonna 10 oppilasta. Sinulla on työparina koulunkäynninohjaaja ja yhteistyömahdollisuus muiden luokanopettajien kanssa.

Toivomme valittavalta opettajalta hyviä ryhmähallinnan taitoja sekä kykyä sitoutua positiivisen pedagogiikan mukaiseen toimintaan. Arvostat lähtökohtaisesti oppilaan yksilöllisyyttä.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus, luokanopettaja.
Haastatteluun kutsutun on varauduttava esittämään haastattelussa alkuperäiset opinto- ja palvelussuhdetodistukset.

Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi.

Raahen kaupungilla on kattavat työsuhde-edut: mm. Smartum -etu, kieliopintokursseja, lomaosakkeita, laaja työterveyshuolto ja Raahen kaupunki on ottamassa käyttöön vuoden 2023 aikana työsuhdepyörä edun.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia kuntarekry.fi - sivustolle.
Jos hakemuksen tekeminen ei onnistu Kuntarekryn kautta, hakemuksen voi lähettää osoitteeseen:

Raahen kaupungin opetustoimi
Rantakatu 5 D
Brain Center, 1. krs.
92100 RAAHE

Lisätietoja

https://www.raahe.fi/
https://sites.google.com/koulu.raahe.fi/pattastenkoulu?pli=1

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pattasten koulun rehtori Arto Tikkanen, puh 040 130 3746, arto.tikkanen@raahe.fi

Lisätietoja

Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Opetustoimi

Raahe on kodikas ja kehittyvä liki 25 000 asukkaan kaupunki meren ja luonnon syleilyssä Perämeren kupeessa Pohjois-Pohjanmaalla. Asukkailleen Raahe tarjoaa sujuvaa arkea ja laadukkaita palveluja lähellä luontoa ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Meillä kaikki on lähellä eikä välimatkoihin kulu turhaa aikaa.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Rännärintie 3, 92140 Pattijoki

Sinulle suositellut työpaikat