Luokanopettaja, joustava pienryhmä - Ranuan kunta

Luokanopettaja, joustava pienryhmä - Ranuan kunta

Ranuan kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi joustavan pienryhmän luokanopettajan määräaikainen virka Ranuan yläasteelle ajalle 7.8.-20.12.2019. Tehtävään kuuluvat joustavan pienryhmäopetuksen suunnittelu, toteutus ja kehittäminen. Joustava pienryhmä on oppilaalle väliaikainen koulunkäynnin tukimuoto, oppilaat voivat olla 6.-9. luokan oppilaita. Opetusta 24 vvh eri oppiaineissa.

Kelpoisuusehtona peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus (asetus 986/1998). Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiset hakemukset 23.5.2019 klo 12.00 mennessä http://www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Opettajanviran hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, aktiivista ja osallistuvaa työotetta sekä halua koulun ja opetuksen monipuoliseen kehittämiseen.

Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Valitulla on kahden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.ranua.fi

Susanna Tervamäki, p. 0400 695 902, susanna.tervamaki@edu.ranua.fi

Ranuan kunta, Sivistystoimi, Ranuan Yläaste
Osoite: Aapiskuja 6 E, 97700 Ranua

Ranuan kunta on Lapin maakunnan eteläosassa sijaitseva pinta-alaltaan laaja, noin 4000 asukkaan osaamista ja ahkeruutta arvostava lapsiystävällinen kunta. Luonto ja rauhallinen asuinympäristö tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Kunnan palveluksessa on noin 300 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Kunnassa sijaitsee maailman pohjoisin eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä.

Tutustu työnantajaan