Skip to main content
test
Luokanopettaja, Keljonkankaan yhtenäiskoulu - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Nyt haemme perusopetukseen

PERUSOPETUKSEN LUOKANOPETTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.8.2023 alkaen. Tehtävän sijoituspaikka virkasuhteen alkaessa on Keljonkankaan yhtenäiskoulu.

Keljonkankaan yhtenäiskoulu toimii neljässä eri toimipisteessä: 5-9-luokat Sohlberginkadun kouluyksikkö, 1-4 -luokat Aapistien kouluyksikkö, Säynätsalon päiväkotikoulu ja Muuratsalon päiväkotikoulu. Toimintamme peruskiven muodostaa yhdessä laadittu arvopohja: yhteisöllisyys, osallisuus, luovuus, myönteisyys, inhimillisyys, turvallisuus ja ammatillisuus. Teemme työtä työpareina ja tiimeinä.

Kelpoisuus määräytyy opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Hakijan tulee liittää hakemukselle opettajan kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Virka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Teemme työtä työpareina ja tiimeinä, joten odotamme sinulta osaamista ja näkemystä toteuttaa yhteisopettajuutta sekä hyviä osaamisen jakamisen taitoja. Arvostamme kokemusta englannin, alaluokkien käsityön (TS ja TN) ja S2-opetuksesta sekä alkuopetuksesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtäväkohtainen palkka alk. 2736,34 - 3052,44 €/kk.

Virka alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Tarja Seppälä-Pänkäläinen, puh. 050 595 3888
sähköposti: tarja.seppala-pankalainen@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Perusopetus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat