Luokanopettaja, Koulumestarin koulu - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä: Luokanopettaja
Koulun nimi ja osoite: Koulumestarin koulu, Muuralanpiha 3, 02770 Espoo
Työaika: OVTES:in mukainen
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Palvelussuhde alkaa elokuussa 2021

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.
Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.


Tehtävässä edellytetään taitoa opettaa musiikkia, käsitöitä ja liikuntaa. Edellytämme myös kokemusta tiimiopettajuudesta sekä eri tuen tason oppilaiden opettamisesta. Työ edellyttää halua toimia osana yhtenäistä työyhteisöä ja kehittää inkluusio-opetusta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta integraatiosta. Omaathan teknologiaosaamista ja sähköisten oppimisympäristöjen hallintaa. Eduksi luetaan myös kokemus tunne- ja vuorovaikutustaitojen opettamisesta.


Koulumestarin koulu sijaitsee Muuralassa. Koulu aloitti toimintansa vuonna 2007. Koulussa opiskelee 300 oppilasta vuosiluokilla 1-6. Koulun toiminnassa keskeistä on yhdessä tekemisen kulttuuri, luovuus ja rohkeus sekä teknologiakasvatus. Etsimme innokasta ja joustavaa osaajaa positiiviseen työyhteisöömme. Me-henkisessä koulussamme meille on tärkeää yhdenvertaisuus, koulutuksellinen tasa-arvo ja oppilaslähtöinen opetus, joka huomio oppijan yksilölliset ominaisuudet. Toteutamme vahvaa tiimiopettajuutta ja inkluusiota.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja arkipäivisin hakuaikana
Iita Puustinen
+358406650513
iita.puustinen@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus, Perusopetuslinja, Koulumestarin koulu
Osoite: Muuralanpiha 3, 02770 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.