test
Luokanopettaja, Latokasken koulu - Espoon kaupunki

Tarvitsemme joukkoomme yhteistyökykyistä alkuopetuksen taitajaa, joka tarvittaessa siirtyisi luokkansa kanssa myös ylemmille luokka-asteille. Jos sinulla on intoa kehittää uuden koulun toimintakulttuuria, kiinnostusta kestävän kehityksen ja globaalikasvatuksen asioihin ja mahdollisesti myös kokemusta yhteisopettajuudesta, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Latokasken koulu on noin 300 oppilaan vuosiluokkien 1.-6. alakoulu Espoossa. Latokasken koulu sijaitsee metsien ympäröimällä pientaloalueella Latokasken kaupunginosassa. Lukuvuoden 2022-2023 alussa aloitamme toimintamme uudessa Nauriskasken koulussa. Pidämme tärkeänä hyvien perustietojen ja -taitojen oppimista.

Koulun nimi ja osoite: Latokasken koulu, Kulolaakso 1, 02340 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2022

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään kykyä tehdä yhteistyötä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme alkuopetuksen erikoistumisopintoja ja kokemusta alkuopetuksen luokkien opettamisesta. Lisäksi arvostamme kiinnostusta kestävän kehityksen ja globaalikasvatuksen asioihin ja kokemusta näiden aihepiirien toteutuksesta kouluyhteisössä. Myös taito opettaa mm. elämänkatsomustietoa, käsitöitä, liikuntaa ja A1-englantia, erityisesti alkuopetuksessa, luetaan hakijalle eduksi.

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/peruskoulut/latokasken-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa rehtori Tuula Merenheimo, tuula.merenheimo@espoo.fi, puh. 046 8771309

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Latokasken koulu

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kulolaakso 1, 02340 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat