test
Luokanopettaja, liikunta, Friisilän koulu - Espoon kaupunki

Pieni ja mukava työporukkamme tarvitsee liikuntaan ja hyvinvointiin erikoistuneen luokanopettajan.

Friisilän koulu on pieni, idyllinen ja kyläkoulumainen alakoulu, Espoossa. Meitä on 10 opettajan mukava porukka toisiamme tukemassa arjen työssä. Friisilän koulussa kaikki tuntevat toisensa, niin oppilaat kuin henkilökuntakin ja siksi meillä on niin hyvä ilmapiiri ja kiva olla työssä.

Koulun nimi ja osoite: Friisilän koulu, Holmanniitynkuja 10, 02240 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2022

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään kokemusta ja koulutusta 1-6-luokkien liikunnan opettamisessa ja oppilaiden hyvinvoinnin tukemisessa sekä innostavaa, positiivista työotetta alakoulun kaikkien oppiaineiden opettamiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme joustavaa työotetta, jotta pienessä yhteisössämme arki sujuu sekä taitoa kehittää koulumme oppilaiden kummitoimintaa ja osallisuutta.

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/friisilan-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa koulunjohtaja Eeva Lumiaro, p. 043 824 8646, eeva.lumiaro@espoo.fi
ja varajohtaja Kaisa Niini, p. 040 551 5991, kaisa.niini@opetus.espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Friisilän koulu

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Holmanniitynkuja 10, 02240 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat