Luokanopettaja, Lukkarin koulu - Sipoon kunta

Luokanopettaja, Lukkarin koulu - Sipoon kunta

Sipoon Lukkarin koulu sijaitsee Nikkilässä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koulussamme on yleisopetuksen vuosiluokat 1-6, luokkien 1-3 ja 4-6 pienryhmät, perusopetukseen valmistava pienryhmä sekä esiopetusryhmä. Oppilaita on n. 220.

Haemme kehittyvään, kasvavaan ja moniammatilliseen työyhteisöömme innostunutta ja yhteistyökykyistä opetuksen ammattilaista

LUOKANOPETTAJAA vakituiseen virkaan 12.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme tehtävässä valmiutta yhteisopettajuuteen, hyviä ryhmänohjaus- ja vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta ja halua kehittää oppilaslähtöisiä ja joustavia opetusjärjestelyitä.

Eduksi katsomme kaksoiskelpoisuuden (aineenopetuskelpoisuus taito/taideaineissa: käsityö, kuvataide, liikunta, musiikki), kokemusta yhteisopettajuudesta ja moniammatillisesta tiimityöskentelystä, kokemusta kieli- ja kulttuuriryhmien opetuksesta sekä monipuoliset digitaidot.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (968/98) mukaisesti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveyentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme jättämään hakemukset ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry 2.8.2019 klo 14 mennessä.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja antaa rehtori Rauno Mononen 0500 377977.

Sivistysosasto
Osoite: Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan