Luokanopettaja, määräaikainen - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Luokanopettaja, määräaikainen - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen

LUOKANOPETTAJAA

Tehtävänäsi on toimia peruskoulun luokanopettajan sijaisena Vilppulankosken koulussa 4.9.2019 - 30.5.2020. Koulussa on noin 250 oppilasta.

Arvostamme OPS2016-tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, monipuolista tieto- ja viestintäteknologista osaamista sekä vastuullisuutta. Toivomme myös, että haluat tehdä vahvaa yhteistyötä toisten opettajien kanssa ja olet innostunut opetuksen ja koulun kehittämisestä.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät ao. kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkasuhteeseen sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Pyydämme ottamaan mahdolliseen haastatteluun kelpoisuuden osoittavat todistukset. Ennen valinnan vahvistamista tulee myös esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Henkilöstöetuinamme olevat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla.

Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä rehtori Liisa Liinamaan puoleen, puh. 044 4288 204.

Toivottavasti tapaamme työhaastattelussa Taidekaupungissa!

Liisa Liinamaa, rehtori, p. 044 4288 204

Mänttä-Vilppulan kaupunki, Sivistyspalvelut
Osoite: Mänttä-Vilppula

Mänttä-Vilppula on noin 11 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka. www.manttavilppula.fi

Tutustu työnantajaan