Skip to main content
test

Mankkaanpuron koulu sijaitsee pientaloalueella, vanhan Mankkaan sydämessä. Yhteisöömme kuuluu n. 470 oppilasta, n. 30 opettajaa sekä 4 koulunkäyntiavustajaa. Koulumme on alakoulu, jossa annetaan myös esiopetusta ja valmistavaa opetusta. Mankkaanpurossa on mahdollisuus opiskella kahta pitkää A1-kieltä, englantia ja saksaa.

Olemme aktiivinen ja iloinen kouluyhteisö, jossa nähdään oleellisena sekä tietojen että taitojen opettaminen. Meille on tärkeää mm. hyvinvointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, kestävän tulevaisuuden asiat, digitaidot ja kansainvälisyys.

Etsimme joukkoomme luokanopettajaa määräaikaiseen tehtävään 4. luokalle (24 vvt).

Huomaathan, että meillä on auki myös 3. luokan luokanopettajan määräaikainen tehtävä.

Koulun nimi ja osoite: Mankkaanpuron koulu, PL 3205, 02070 Espoon kaupunki

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Haettava tehtävä on määräaikainen.

Palvelussuhde alkaa 6.11.2023.

Tämä työpaikka on esteetön

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Määräaikaisissa tehtävissä huomioimme myös ei-kelpoiset hakijat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kykyä lasten arvostavaan kohtaamiseen, hyviä ryhmänhallintataitoja ja osaamista lasten tukemisessa eri tuen portailla. Arvostamme myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme opetussuunnitelman mukaista työotetta sekä halua osallistua koko koulun kehittämistyöhön.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/mankkaanpuron-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Johanna Hirmasto, p. 09-81639028, johanna.hirmasto@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Matinkylä/ Olari-Tapiola, Mankkaanpuron koulu

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.


Osoite: Vanhan-Mankkaantie 17, 02180 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat