Skip to main content
test
Luokanopettaja Mikkolan kouluun - Tuusulan kunta

Me teemme yhdessä uutta!


Tuusulan kunta hakee


LUOKANOPETTAJAA


määräaikaiseen virkasuhteeseen 1.11.2023-2.6.2024 (perhevapaan sijaisuus) Mikkolan kouluun.


Haemme joukkoomme hyvät ryhmänhallintataidot omaavaa sekä yhteisopettajuudesta ja tiimityöstä kiinnostunutta opettajaa.


Luokanopettajan kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös ei-kelpoiset hakijat huomioidaan.


Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) sekä Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinnin (TVA) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2860,05 e/kk. Palvelussuhteessa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.


Virkasuhteeseen ottamisen edellytyksenä on, että siihen otettava henkilö antaa terveydentilaansa koskeva selvityksen. Henkilön on esitettävä nähtäväksi myös lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote.


Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Jarno Kantola, 0403143214, jarno.kantola@tuusula.fi.


Jätä hakemuksesi sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat 2.10.2023 klo 23.59 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Löydät hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, voit ottaa yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin hr@tuusula.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Jarno Kantola, 0403143214, jarno.kantola@tuusula.fi.

Lisätietoja

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa.


Osoite: Pähkinämäentie 215, Tuusula

Sinulle suositellut työpaikat