Luokanopettaja, päätoiminen - Riihimäen kaupunki

Pohjolanrinteen koululla on haettavana 6. luokan luokanopettajan viransijaisuus ajalle 1.8.2021-4.6.2022. Haemme työyhteisöömme opettajaa, jolla on hyvät ryhmänhallintataidot, ammatillista innostusta sekä reippautta tarttua toimeen yhteistyössä muiden opettajien kanssa.

Pohjolanrinteen koulu on noin 430 oppilaan yläkoulu (luokat 6.-9.).

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakijat.

Valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 20.4.2021 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vs.rehtori Eeva-Leena Isotalo puh. 019 758 4591 , eeva-leena.isotalo(at)riihimaki.fi. Voit myös postittaa hakemuksesi os. Pohjolanrinteen koulu, Pohjolankatu 8, 11120 RIIHIMÄKI.

Riihimäen kaupunki, Pohjolanrinteen koulu
Osoite: Pohjolankatu 8, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat