Skip to main content
test
Luokanopettaja, Valkeavuoren koulu - Kaarinan kaupunki

Luokanopettaja, tule mukaan Kaarinan perusopetuksen ammattitaitoiseen, innokkaaseen ja kehittämishaluiseen joukkoon 18.2024 alkaen!

Pohjaamme työmme yhteisille arvoillemme, jotka ovat avoimuus, rohkeus ja yhteisöllisyys. Meille tärkeitä asioita ovat yhtenevä kasvun ja oppimisen polku varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle ja yhteisen toimintakulttuurin kehittäminen käyttäytymisen myönteisen tuen pohjalta. Vuorovaikutus, sosiaaliset taidot ja yhteisöön kiinnittyminen ovat asioita, joihin panostamme.

Tarjoamme sinulle - myönteisen ja kehittymiseen kannustavan ilmapiirin - laajan ja ammatillisesti vahvan työyhteisön - mahdollisuuden olla mukana kehittämässä koulun toimintakulttuuria tulevaisuuden oppimisympäristöihin Valkeavuoren kampushankkeen yhteydessä -asianmukaiset työvälineet - hyvän perehdytyksen - laajan ja monipuolisen työterveyshuollon (Mehiläinen) ja - työhyvinvointia tukevia palveluita, esim. maksuton kuntosali ja uimahalli sekä työsuhdepolkupyöräetu.

Lue lisää työsuhde-eduista ja Kaarinasta työnantajana Tutustu työnantajaan -painikkeella. Luokanopettajan tehtäväkohtainen palkka on OVTESin mukaan 3168,58€/kk + lisät.

Valkeavuoren koulu on yli 840 oppilaan yhtenäiskoulu Kaarinassa. Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme osaavaa, innostunutta ja yhteistyötaitoista luokanopettajaa.

Tehtävää täytettäessä luetaan eduksi käsityön aineenopettajan kelpoisuus, kokemus erityisesti kovien materiaalien opetuksesta sekä halu ja kiinnostus opettaa liikuntaa ja kehittää koulun liikunnanopetusta.

Olet oppilaslähtöinen ja käytät opetuksessasi monipuolisia opetusmenetelmiä ja annat oppimisen tukea ennaltaehkäisevästi ja monipuolisesti.

Pidämme tärkeinä halua koulun toimintakulttuurin kehittämiseen, yhteisopettajuuteen ja oppilaiden hyvinvoinnin edistämiseen.

Edellytämme valitulta sitoutumista käyttäytymisen myönteisen tuen periaatteisiin.

Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Palvelussuhteen ehdot määrittyvät OVTES:n mukaisesti. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus Kuntarekryssä.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sivistyspalvelut, Anne Kuhmonen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katri Hotti
Rehtori vs.
050 3731217

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Koulutus, Valkeavuoren koulu

Kaarina on noin 36 000 asukkaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1200 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 79 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: Aapiskuja 7, 20780 Kaarina

Sinulle suositellut työpaikat