test
Luokanopettaja (valmistava luokka) - Heinolan kaupunki

Luokanopettaja (valmistava luokka)

Heinolan kaupungin hyvinvointitoimialalla työskentelee tällä hetkellä lähes 425 alan ammattilaista. Hyvinvointitoimialaan kuuluvat hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sekä oppilas- ja opiskeluhuolto , opetus- ja koulutuspalvelut, varhaiskasvatuspalvelut ja virikkeellinen elämä -palvelualue (kirjasto-, nuoriso-, liikunta ja museopalvelut).

Heinolan kaupungin opetus- ja koulutuspalveluissa on haettavana kahden kuukauden koeajalla perusopetukseen valmistavan luokan opettajan määräaikainen virka ajalle 10.1.2022 - 30.6.2022. Sijoituspaikkana palvelussuhteen alkaessa on Kirkonkylän koulu.

Kelpoisuus virkaan määräytyy KelpA 986/1998 mukaan. Valinnassa otetaan huomioon hakijan halu ja kyky yhteistyöhön ja opetuksen kehittämiseen, vuorovaikutustaidot, joustavuus sekä soveltuvuus työyhteisöön.
Lisäksi hakijalta toivotaan kokemusta perusopetukseen valmistavasta opetuksesta tai s2-opetuksesta. Valinta tehdään kelpoisuuden ja haastattelun perusteella.

Hakemukset, joihin on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo, tulee toimittaa kuntarekry.fi -palvelun kautta 15.12.2021 klo 12.00 mennessä. Jos määräaikaiseen virkaan ei ole kelpoisuutta täyttäviä hakijoita, voidaan tehtävään ottaa vailla kelpoisuutta oleva henkilö määräaikaisesti ajalle 10.1.2022 - 30.6.2022.

Valitun tulee toimittaa soveltuvuuden osoittava ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esittää lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saatuaan.


Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Lisätietoja

https://www.heinola.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/koulut/kirkonkylan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jarkko Granqvist
jarkko.granqvist@edu.heinola.fi
050 3492991

Lisätietoja

Kirkonkylän koulu

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1274 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Koulukuja 1, 18300 Heinola kk

Sinulle suositellut työpaikat