Skip to main content
test
Luokanopettaja, viransijaisuus - Paimion kaupunki

Paimion kaupungissa on haettavana luokanopettajan viransijaisuus lukuvuodelle 2023-2024. Tehtävä sijoittuu Jokelan koulun vuosiluokalle 3 ja opetustunteja on noin 26.

Jokelan koulu on noin 270 oppilaan kaksisarjainen peruskoulu vuosiluokille 1-6. Opetushenkilöstöä koulussa on 15. Luokanopettajan viransijaiseksi valittavalta toivotaan kokemusta samanaikais- ja yhteisopettajuudesta, kolmiportaisen tuen erilaisista toteuttamistavoista, oppimisen tuen asiakirjojen pedagogisesta kirjoittamisesta, erilaisten opetusryhmien hallinnasta ja positiivisen luokkahengen rakentamisesta. Tehtävään sisältyy musiikin ja käsityön (pehmeät materiaalit) opetusta myös muille vuosiluokille. Tehtävään valittava toimii myös jäsenenä koulun juhlien ja tapahtumien säestyksestä vastaavien opettajien tiimissä. Rakentava vuorovaikutus niin opettajien kuin kotien kanssa ovat työn menestyksellisen hoitamisen perusedellytyksiä.

Haemme joukkoomme vastuullista, innokasta, kehittämis- ja yhteistyökykyistä opetuksen ammattilaista. Hyvät TVT-taidot ovat eduksi.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi ennen työn aloittamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Koeaika on 4 kk.

Lisätietoja

http://www.paimio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut Jokelan koulun rehtori Tarja Vuontela p. 050 371 9474

Lisätietoja

Paimion kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetuspalvelut

Tarjoamme innostuneen ja kehittämismyönteisen sivistystoimen organisaation, jossa on hyvä tekemisen meininki. Töiden loppumisesta emme ole huolissamme: Paimiossa asukasmäärä on kasvussa, ja monet perheet ovat halunneet muuttaa muualta juuri Paimioon, joka on yli 11 000 asukkaan kasvava seutukaupunki monipuolisine palveluineen.

Paimiossa puitteet koulutustoiminnalle ovat hyvät, koulukiinteistöjä on suunnitelmallisesti peruskorjattu ja kaupungissa on loistavat liikuntamahdollisuudet. Henkilöstöetuna kaupungin työntekijät mm. voivat käydä maksutta uimahallissa ja kuntosalilla. Lisäksi käyttöömme tulee tänä vuonna myös työsuhdepolkupyöräetu sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Paimion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Vanha Turuntie 4, 21530 Paimio

Sinulle suositellut työpaikat