Luokanopettajan lyhytaikaiset sijaisuudet - Kristiinankaupunki

Mietitkö uraa luokanopettajana tai vaikkapa lastenohjaajana? Oletko alan opiskelija tai kiinnostavatko opinnot? Haluaisitko hankkia kokemusta opetusalalta?

Kantakaupungin koulu hakee luokanopettajan sijaisia eri pituisiin sijaisuuksiin!
Tule meille sijaiseksi!

Kantakaupungin koulussa opiskelee noin 140 oppilasta ja henkilökuntaa on parisen kymmentä. Olemme monikulttuurinen porukka ja luokilla on oppilaita monista eri maista. Koulumme sijaitsee merellisessä Kristiinankaupungissa aivan puutalokorttelien tuntumassa.

Etsimme sijaisia, jotka ovat valmiita töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Yleensä töihin voi tulla kutsu aikaisin aamulla, välillä sijaisuusaika on tiedossa muutamaa päivää tai viikkoa aiemmin. Toivomme, että olet positiivinen, reippaalla mielellä ja hyvällä työotteella tehtäviin tarttuva henkilö. Eduksi katsomme alan / alalle soveltuvat opinnot tai jo hankitun pätevyyden (opettaja, ohjaaja, lähihoitaja jne.).

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, olethan pikaisesti yhteydessä koulumme rehtoriin, Arto Leppiniemeen. Voit olla häneen yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Laita sähköpostiin otsikko: Luokanopettajan sijaisuudet.
Rehtorin yhteystiedot:
Arto Leppiniemi
arto.leppiniemi@krs.fi
040 759 4733

Lisätietoja

https://www.kristinestad.fi/koulutus-ja-varhaiskasvatus/peruskoulut/kantakaupungin-koulu

Tutustu työnantajaan

Minna Laitinen, minna.laitinen@krs.fi, 040 759 4733

Kanatakaupungin koulu
Osoite: Köydenpunojankatu 16, 64100 Kristiinankaupunki

Kristiinankaupunki on turvallinen, viihtyisä ja monikielinen asuin- ja työskentelypaikkakunta, jossa yhdistyvät merellinen luonto, elävä maaseutu ja monipuoliset vapaa-ajan harrastemahdollisuudet. Kristiinankaupunki antaa puitteet laadukkaaseen asumiseen ja elämiseen. Kristiinankaupunki on Suomen ainoa Cittaslow-kaupunki.

Kristiinankaupungin kaupungilla työskentelee 480 eri alojen ammattilaista, jotka haluavat kehittää kaupungin palveluita ja toimintatapoja jatkuvasti eteenpäin. Kristiinankaupunki työnantajana panostaa mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Henkilöstöstä 48 % työskentelee hoitoalalla, 36 % sivistyspuolella, 12 % teknisellä sektorilla ja 4 % yleishallinnossa. Kaupunki on kaksikielinen ja hallintokieli on ruotsi. Kristiinankaupunki on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat