Ylitornion kunnassa on haettavana määräaikainen perusopetuksen luokanopettajan tehtävä ajalle 1.8.2021-30.7.2022 Kaulirannan koululla.
Kiinnostaako yhdysluokan opettajan pesti pienellä kyläkoululla. Oletko innovatiivinen, rohkea ja kokeilunhaluinen ope?
Meillä on tarjota sinulle mielekäs työ, jossa voit todellakin toteuttaa itseäsi. Kolme yksikköämme toimivat vahvasti yhteistoiminnassa ja TVT on yksi vahvuuksistamme! Jos erityisesti yhdysluokkaopetus ja erilaisten oppijoiden kohtaaminen innostavat sinua, olet ehkä hakemamme jäsen huipputiimiimme!
Kelpoisuusvaatimuksena on luokanopettajan kelpoisuus. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksen liitteeksi. Todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.
Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista.
Tehtävässä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.
Hakemukset Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja koulun johtaja Timo Kunnari 040 8254566
vs. sivistysjohtaja Hanna Lintupuro 040 6207414

Lisätietoja

Ylitornion kunta

Ylitornio on n. 3 900 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio

Sinulle suositellut työpaikat