Luokanopettajan sijainen - Hailuodon kunta

Luokanopettajan sijainen - Hailuodon kunta

Hailuodon koulussa on haettavana perusopetuksen luokanopettajan sijaisuus ajalle 2.9.2019 -30.5.2020. Tehtävään kuuluu 5-6 luokan opetus. Lisäksi katsomme eduksi pätevyyden käsityön opetukseen (kovat materiaalit).

Hailuodon koulu on pieni maaseutukoulu, jossa on oppilaita vuosiluokilla 1-9. Meillä on uusi, toimiva koulurakennus ja lämminhenkinen työyhteisö. Arvostamme opetusta kehittävää ja yhteistoiminnallista työotetta

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hailuodon kunta käyttää opettajien määräaikaisissa tehtävissä koeaikaa.

Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry-palvelun kautta 24.5.2019 klo 16 mennessä.

Lisätietoja

https://www.hailuoto.fi/

Sivistysjohtaja Kaija Sipilä kaija.sipila@hailuoto.fi 044-497 3560

Hailuodon kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Luovontie 61, 90480 Hailuoto

Hailuoto on maaseutumainen ja idyllinen Perämeren saaristokunta Pohjois-Pohjanmaalla. Se on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan ja kulttuurimaisemastaan. Marjaniemi ja sen maamerkkinä seisova majakka kutsuvat luokseen ympäri vuoden kulkijoita läheltä ja kaukaa. Perinteisen pienen kunnan keskus palveluineen luo viihtyisän elinympäristön kaikille, jotka etsivät välimuotoa kaupungin kiireelle ja maaseudun rauhalle. Lauttamatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä. Tervetuloa työskentelemään luokseen kutsuvaan loistokuntaan.

Tutustu työnantajaan