Skip to main content
test
Luokanopettajan sijainen - Loviisan kaupunki

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 12 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 80 koulunkäynninohjaajaa.

Koskenkylän koulu on kolme vuotta sitten valmistunut puukoulu Loviisan Koskenkylässä. Koulussamme opiskelee vuosiluokilla 1-6 noin 90 oppilasta, koulun yhteydessä olevassa eskarissa 11 oppilasta. Opettajia yksisarjaisessa koulussamme on kuusi. Koulukeskuksen opetus- sekä henkilökuntatilat jakaa kanssamme ruotsinkielinen Forsby skola, yhteensä koulukeskuksessa opiskelee noin 200 lasta.

Haemme 2. luokalle luokanopettajan viransijaista ajalle 6.2.2023-4.6.2023. Luokanopettajan tehtävän lisäksi toivomme myös innostusta historian ja yhteiskuntaopin opettamiseen 5. ja 6. luokkalaisille. Hakijalta toivomme kokemusta sähköisten oppimateriaalien käytöstä ja innostusta toiminnalliseen opettamiseen. Lisäksi toivomme hyviä yhteistyötaitoja ja halua toteuttaa yhteisiä projekteja yhdessä toisten vuosiluokkien kanssa.

Loviisan kaupunki panostaa kielitietoisuuteen ja on edelläkävijä lahjakkaiden oppilaiden ja opiskelijoiden opetuksen kehittämisessä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Ennen vaalin vahvistamista on valitun esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia. Koeaika on 1 kuukausi.

Lisätietoja

http://peda.net/loviisa/peruskoulut/koskenkylän-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Katja Smeds 0407536414/ katja.smeds@edu.loviisa.fi

Lisätietoja

Koskenkylän koulu

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Kullbyntie 4, 07700 Koskenkylän saha
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat