Luokanopettajan sijaisuus - Loviisan kaupunki

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 13 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Ruukin koulu sijaitsee Ruotsinpyhtään ruukkimiljöössä Kymijoen varrella. Ruukin koulussa on noin 60 oppilasta, kolme luokanopettajaa, päätoiminen tuntiopettaja ja kaksi koulunkäynninohjaajaa. Esi- ja alkuopetus toimii Ruukin pikkukoulussa.

Ruukin kouluun haetaan luokanopettajan viransijaista 1.8.2021-31.7.2022. Tehtävänä on vaihtoehtoisesti esiopetus tai luokka 3-4. Katsomme eduksi valmiuden opettaa englantia ja kuvataidetta.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot osoitteeseen Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, PL 68, 07901 LOVIISA.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Virka täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Lisätietoja

www.loviisa.fi tai www.peda.net/loviisa

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut rehtori Virve Pellinen puh. 050 466 1163, virve.pellinen@edu.loviisa.fi.

Lisätietoja

Ruukin koulu

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Koulutie 4 A, 07970 Ruotsinpyhtää
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat