Luokanopettajan sijaisuus - Porvoon kaupunki

Porvoo on kasvava ja kehittyvä oppimisen kaupunki, jossa tehdään yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Porvoossa toimii 29 koulua joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa. Juuri nyt etsimme tiimiimme vahvistukseksi innokkaita opettajia.

Porvoon kaupungin suomenkielisissä koulutuspalveluissa on haettavana luokanopettajan sijaisuus (24 h /vko) Huhtisen kouluun (6.luokka) ajalle 1.8.2021-31.7.2022.

Työtehtäviin kuuluu myös musiikin, liikunnan ja käsityön opetus. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä hyödyntää digilaitteita ja sähköisiä oppimisympäristöjä opetuksessa.

Kelpoisuutena luokanopettajan pätevyys. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan, sekä esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 18.5.2021 klo 15 Hae työpaikkaa- linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/koulut-ja-opiskelu
https://www.youtube.com/watch?v=J3_NqI27A98

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Minna Sumusalo puh. 040 514 1175

Lisätietoja

Huhtisen koulu

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Huhtisentie 7, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat