Luokanopettajan sijaisuus - Porvoon kaupunki

Porvoo on kasvava ja kehittyvä oppimisen kaupunki, jossa tehdään yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Porvoossa toimii 29 koulua, joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa. Juuri nyt etsimme tiimiimme vahvistukseksi luokanopettajan sijaista.

Porvoon kaupungin suomenkieliset koulutuspalvelut hakee Kevätkummun kouluun luokanopettajan sijaista ajalle 1.11.2021- 31.7.2022.

Kevätkummun monikulttuurinen, 1-6 luokkien koulu, sijaitsee 3 kilometriä Porvoon keskustasta itään. Koulu toimii Kantele-talossa, jossa toimivat koulun lisäksi Vårberga skolan, esikoulut, kirjasto, nuoriso- ja liikuntapalvelut.

Koulussa on n. 300 oppilasta ja henkilöstöä 30. Opetus perustuu yhteis- ja samanaikaisopettajuuteen sekä valmistavan että joustavan oppimisen ryhmien oppilaiden integraatioon ja inkluusioon. Kevätkummun koulua kehitetään lähikouluna, joka pystyy vastaamaan alueen lasten tarpeisiin. Koulussa opitaan perustaidot yhdessä, luovasti ja ilolla.

Koulun henkilöstö toimii oppivana yhteisönä, jossa työote on tutkiva, kokeileva sekä joustavaan yhteistyöhön että jaettuun asiantuntijuuteen perustuva. Tavoitteenamme on auttaa jokaista löytämään oppimisen ja työn ilo. Toimintatapamme edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joustoa, positiivisuutta ja muutoksien sietokykyä.

Kelpoisuutena luokanopettajan pätevyys. Kokemus samanaikais- ja tiimiopettajuudesta sekä halu ja taito opettaa kaikkia aineita ovat eduksi.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan, sekä esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 21.10.2021 klo 12 Hae työpaikkaa-linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/koulut-ja-opiskelu
https://www.youtube.com/watch?v=3SVx9jfci4M

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa koulun rehtori Riikkaliisa Simola puh. 040 676 1433.

Lisätietoja

Kevätkummun koulu

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat