Skip to main content
test
Luokanopettajan sijaisuus - Kangasalan kaupunki

Hei sinä tiimi- ja yhteisopettajuudesta kiinnostunut luokanopettaja! Tulehan Ruutanan koululle töihin!

Ruutanan koulu on kahden kouluyksikön ja n. 400 oppilaan yhteisö kauniissa maalaismaisemissa Pohjois-Kangasalla. Haemme nyt Ruutanan koululle määräaikaiseen palvelussuhteeseen idearikasta ja työstään innostunutta luokanopettajaa ajalle 7.8.2023-31.12.2025.

Iloinen ja monipuolisesti osaava työyhteisömme toivoo, että sinulta löytyy kehittävää työotetta, halua tehdä vahvaa yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa ja kiinnostusta toimintakulttuurin edistämiseen positiivisen pedagogiikan keinoin. Eduksi katsotaan kyky opettaa alakoulun oppiaineita mahdollisimman laajasti.

Tarjoamme sinulle välittömän ja ilmapiiriltään positiivisen työympäristön, jossa saat toteuttaa opettajuuttasi arvostavassa ja aidossa yhteistyössä. Meillä Kangasalla arvostetaan oman osaamisen ja työyhteisön kehittämistä, joten kaupunki tarjoaa paljon koulutusmahdollisuuksia. Me tuemme ja kannustamme sinua pitämään huolta itsestäsi niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä uintietuus Kangasalan uimahallissa, hyvinvointietuus (Epassi) sekä hyvät ennakoivat työterveyshuoltopalvelut.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Määräaikaisen viran täyttämisessä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Valitun henkilön on esitettävä rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Liity hyvän piiriin ja tule töihin Kangasalle!

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/ruutanan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Liisa Liinamaa / p. 050 373 8646 / liisa.liinamaa(at)kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä lähes 33 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin sekä #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Ruutanantie 750, 36110 Ruutana
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat