Skip to main content
test

Haemme Kajaanin kaupungin perusopetuksen laajamittaiseen kaksikieliseen opetukseen luokanopettajan sijaista ajalle 9.8.2023- 26.2.2024

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen työn luokanopettajana kaksikielisessä opetuksessa Keskuskoulussa. Tehtävänä on opettaa englanniksi opetettavat oppiaineet vuosiluokilla 5.-6. Englanniksi opettava luokanopettaja toimii suomeksi opettavan opettajan työparina. Keskuskoulu on Suomen vanhimpia yhtenäisiä peruskouluja. Koulu on remontoitu vastaamaan nykyajan tarpeita ja se sijaitsee aivan Kajaanin kaupungin keskustan tuntumassa.

Kehitysmyönteisen työyhteisön, jossa kannustetaan työn ja toimintatapojen aktiiviseen ja innovatiiviseen kehittämiseen. Tavoitteemme on hyvinvoiva, osaava ja monimuotoinen henkilöstö, mikä näkyy kuntalaisille tarjottavien palveluiden laatuna.

Palkkaus on OVTES:n mukainen.

ODOTAMME SINULTA

Erinomaista englannin kielen hallintaa ja reipasta työotetta. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa ja kehittävää työotetta.

Kelpoisuusehdot vastaavat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten asetuksen nro 986/1998 mukaiset (luokanopettajan tutkinto ja 80 op laajuiset yliopisto-opinnot kohdekielessä englanti tai yleisessä kielitutkinnossa suoritettu tason 5 mukainen koe tai muuten osoitettu riittävä opetuskielen hallinta.) Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

TYÖNANTAJAN TIEDOT

Kajaanissa perusopetus kuuluu sivistystoimialaan, ja sitä johtaa perusopetuksen tulosalueen johtaja. Meillä on yhteensä 14 perusopetuksen koulua, joissa on oma rehtorinsa. Kajaanin kouluja on remontoitu vastaamaan muuttuvia opetusmenetelmiä, ja tieto- ja viestintäteknologiaa hyödynnetään opetuksessa ensimmäisestä luokasta lähtien. Meillä perusopetus on monikulttuurista, Kajaanissa on myös musiikki-, liikunta- ja matematiikkaluokat. Olemme jo pitkään panostaneet yhteiseen pedagogiseen kehittämiseen ja oppilashuoltoon.

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.
Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

KIINNOSTUITKO?

Hae meille viimeistään 8.6.2023 klo 15.00 mennessä! Hakemuksen voit täyttää sähköisesti Kuntarekryn sivulla tai toimittamalla postitse osoitteeseen: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Todistus huumausainetestistä tulee esittää enenen palvelusuhteen alkua. Koeaika on 3 kk.

Tule osaksi osaavaa joukkoamme!

Lisätietoja

https://www.kajaani.fi/
https://www.kajaani.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/peruskoulut-ja-hallinto/keskuskoulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Keskuskoulun rehtori, Erna Huhtala, p. 044 167 7268, erna.huhtala@edukajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.


Osoite: Väinämöisenkatu 28, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat