Luokanopettajan viransijaisuudet - Kotkan kaupunki

Kotkan opetustoimessa on haettavana peruskoulun luokanopettajan viransijaisuus määräajalle 7.1.-5.6.2021 sekä peruskoulun luokanopettajan viransijaisuus määräajalle 7.1.-31.3.2021

Tavastilan kouluun haetaan 1. luokan luokanopettajan viransijaista määräajalle 7.1.2021- 5.6.2021. Hakijoilta odotetaan käsityön (sekä kovat että pehmeät materiaalit) ja alkuopetuksen osaamista. Viransijaisuudessa noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Tavastilan kouluun haetaan 5. luokan luokanopettajan viransijaista määräajalle 7.1.2021 - 31.3.2021. Sijaisuus saattaa jatkua tämän jälkeenkin. Hakijoilta odotetaan taitoa opettaa käsityötä ja musiikkia. Viransijaisuudessa noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Tavastilan koulussa on n. 120 oppilasta vuosiluokilla 1-6.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat huomioidaan. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä yli kolme kuukautta kestävässä sijaisuudessa esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7895 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Tavastilan koulun rehtori Mervi Isojärvi, puh. 040 630 3322 tai sähköpostitse merja.isojarvi@kotka.fi.

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.