Skip to main content
test
Luokanopettajan viransijaisuus 2109 - Kemin kaupunki

Kemissä Kivikon koululla on haettavana luokanopettajan viransijaisuus (2109) ajalle 16.8.2022-31.7.2023.

Haemme koulullemme oppilaslähtöistä ammattilaista ja hyvää työkaveria henkilökuntaamme. Arvostamme positiivista ja oppilaiden vahvuuksiin painottuvaa pedagogista työotetta, rauhallista ja harkitsevaa kasvatusnäkemystä, sekä kokonaisvaltaista lähestymistapaa oppilaisiin, luokkaan ja luokkatyöskentelyyn.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaiset. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 14 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisessä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset täytetään Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://kemi.fi
https://www.kemi.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/kivikon-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Ellen Nissinen, 0401830494

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Lasten ja nuorten palvelut, Kivikon koulu

Kemi on vehreä, vihreä, vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliseset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle. Kemi on savuton työpaikka. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja kuten ePassi, työterveyshuolto sekä Kemi Cardilla saatavia etuja eri liikkeistä.


Osoite: Kiveliönkatu 31, 94100 Kemi

Sinulle suositellut työpaikat