Luokanopettajan viransijaisuus - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin perusopetuksessa, Metsäkylän Yhtenäiskoulussa on haettavana luokanopettajan viransijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 1.6.2019.

Haemme luokanopettajaa, joka opettaa pääasiassa omaa 5. luokkaa 25 tuntia viikossa. Odotamme myös halua tehdä työtä joustavissa opetusjärjestelyissä, tehdä yhteisopettajuutta ja yhteistyötä ylitse aine- ja luokkarajojen.

Koulumme sijaitsee kasvavan ja vireän kylän keskellä. Koulussamme on laajennuksen ja saneerauksen jälkeen noin 750 oppilasta. Koulumme on uutta vastaavassa kunnossa. Siellä voidaan toteuttaa monipuolista opetusta uuden opetussuunnitelman mukaisesti.

Pätevien hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös epäpätevät hakijat.

Edellytämme:
Opettajien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti.

Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Viransijaisuutta täytettäessä noudatetaan 2 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen viransijaisuuden vastaanottamista esitettävä voimassaoleva rikostaustaote.

Hakuaika päättyy 4.3.2019 klo 15.00.

Lisätietoja ja hakulomake löytyvät rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://peda.net/ylöjärvi/peruskoulut/metsäkylän-koulu

Lisätietoja antaa rehtori Ari Anttila, p. 050 561 1126.

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto
Osoite: Metsäkyläntie 32, Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Tutustu työnantajaan