Luokanopettajan viransijaisuus - Porvoon kaupunki

Luokanopettajan viransijaisuus - Porvoon kaupunki

Porvoo on kasvava ja kehittyvä oppimisen kaupunki, jossa tehdään yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Porvoossa toimii 29 koulua joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa.

Porvoon kaupungin suomenkielisissä koulutuspalveluissa on nyt haettavana luokanopettajan viransijaisuus Tolkkisten kouluun ajalle 8.8.2019. - 1.6.2020

Tolkkisten koulu on suomenkielinen alakoulu 1-6-luokille. Täysin uusi koulurakennus valmistui marraskuussa 2018. Koulu on kaksisarjainen alakoulu, ja koulussa on tällä hetkellä noin 250 oppilasta sekä kaksi esikouluryhmää. Koulu sijaitsee Tolkkisten taajamassa n. 8 km Porvoon keskustasta lounaaseen.

Kelpoisuutena tehtävään on luokanopettajan pätevyys. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa muut huomioidaan. Kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakijalta toivotaan innostuneisuutta yhteisopettajuuteen sekä taitoa opettaa englantia, musiikkia ja teknistä käsityötä.

Valitun on ennen viransijaisuuden vastaanottamista esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 31.5.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/koulut-ja-opiskelu

Lisätietoja antaa Tolkkisten koulun rehtori Petri Kemppainen puh. 040 545 0577, petri.kemppainen@porvoo.fi

Tolkkisten koulu
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan