Luokanopettajan viransijaisuus - Riihimäen kaupunki

Patastenmäen koulussa on avoinna määräaikainen luokanopettajan viransijaisuus 4468 ajalle
7.1.-5.6.2021.

Viransijaisuus on Jukolan koulussa, toisen luokan opettajana.

Toivomme hakijalta opettajakokemusta ja yhteistyötaitoja ja kokemusta alkuopetuksesta. Tarjoamme työyhteisön, joka suunnittelee, tekee ja toimii yhteisten tavoitteiden pohjalta. Työnilo ja yhteistyö ovat meille tärkeitä asioita, toivomme niiden olevan tärkeitä myös sinulle.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Hakemukseen pyydetään liittämään kelpoisuutta osoittavat todistukset. Mikäli kelpoisia hakijoita ei löydy, voidaan viransijaisuuteen palkata myös tehtävään sopiva hakija.

Viransijaisuuteen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 8.12.2020 klo 15.00

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa rehtori Eija Siilimäki, puhelin 040 330 4510

Riihimäen kaupunki, Patastenmäen koulu
Osoite: Palojoentie 2, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Riihimäki on ihmisenkokoinen kaupunki, jossa kaikki on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka