Skip to main content
test
Luokanopettajan viransijaisuus - Lopen kunta

Haemme Lopen kunnan perusopetukseen Läyliäisten kouluun luokanopettajan viransijaista ajalle 7.11.2022 - 3.6.2023.

Opetustunteja on viikossa yhteensä 25. Koulussa on kaksi 6.luokkaa, joista toisessa tulet työskentelemään yhteistyössä toisen 6.lk:n opettajan kanssa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaitoja sekä positiivista ja lapsilähtöistä toimintatapaa. Hakijan tulee olla valmis ottamaan osaa koulumme tiimeihin ja toimimaan työyhteisömme aktiivisena jäsenenä.

Luokanopettajan kelpoisuusvaatimus on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) 4 §.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi, johon tehtäväkohtainen palkka perustuu. Tämän lisäksi tulee mahdolliset TVA-lisät.

Lopen kunta käyttää sähköistä rekrytointijärjestelmää, joten hakemus tulee tehdä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen liitteeksi tutkintotodistukset.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Läyliäisten koulun rehtori Susanna Eljaala-Ojala 040 330 6222, susanna.eljaala-ojala@loppi.fi

Lisätietoja

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Perusopetus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, vajaan 8 000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä työhyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa eri työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.

Lopen kunnassa on seitsemän perusopetusta antavaa oppilaitosta, kuusi alakoulua ja yksi yhtenäiskoulu. Yhtenäiskoulun yhteydessä toimii kunnan oma lukio. Esiopetusta antavia pisteitä kunnassamme on viisi, joista kolme toimii päiväkotien yhteydessä ja kaksi alakoulujen yhteydessä. Varhaiskasvatus toimii osana kasvatus- ja koulutustoimea. Henkilöstöä kunnan kouluissa on yhteensä noin 130 henkilöä.


Osoite: Koulutie 3, 12600 Läyliäinen
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat