Luokanopettajan viransijaisuus Alhoniityn koulussa - Nokian kaupunki

Alhoniityn koulussa julistetaan haettavaksi luokanopettajan viransijaisuus ajalle 09.08.2021-22.12.2021. Sijaisuus saattaa jatkua myös kevätlukukauden. Etsimme innostunutta ja taitavaa opettajaa kuudennelle luokalle.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti.

Sijaisuuteen valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Terhi Lehto, p. 050 3956 246 tai terhi.lehto@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Sivistyspalvelut

Nokia on kasvava, noin 34 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja esimerkiksi laajat työterveyspalvelut ja liikunta- ja kulttuurisetelit. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Nokitie 3, 37130 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat