Skip to main content
test

Nurmijärvi - paremman arjen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Kunnan palveluksessa työskentelee noin 1700 eri alojen ammattilaista.

Oletko sinä uusi ilmiöntekijä?

Koulutuspalvelut hakee

LUOKANOPETTAJAA (0014LO) viransijaisuuteen Lukkarin kouluun ajalle 8.8.2023 - 1.6.2024

Tule tekemään kanssamme laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista perusopetusta. Haemme aktiivista, yhteistyökykyistä ja koulun sekä oman opettajuuden kehittämisestä kiinnostunutta opettajaa.

Toivomme, että olet valmis opettamaan millä tahansa luokka-asteella 1. - 6. vain ja haluat tehdä työtä yhdessä toisten saman luokka-asteen aikuisten kanssa. Koulussamme toteutetaan luokka-asteyhteistyötä, jolloin suunnittelet ja toteutat opetusta erilaisissa joustavissa opetusryhmissä. Kuulut luokka-astetiimiin, jossa on lisäksesi toinen luokanopettaja, erityisluokanopettaja sekä koulunkäynnin ohjaaja. Sinulla on myös mahdollisuus toteuttaa itseäsi opettamalla valinnaisaineena jotakin sellaista, mistä olet itse erityisen kiinnostunut ja innostunut. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa, sitoutuneessa ja myönteisessä työyhteisössä, jossa saa hymyillä ja nauraa.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Palkkaus kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan. Virkasuhteeseen valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Virkasuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Lukkarin koulun rehtori Tiina Nordgren, puh. 040 317 4152.

Hakuaika päättyy 24.3.2023 klo 16.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Odotamme yhteydenottoasi!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lukkarin koulun rehtori Tiina Nordgren, puh. 040 317 4152.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.\nNurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.\nKuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.\nArvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.\nOlemme savuton työpaikka.


Osoite: Punamullantie 18, Nurmijärvi

Sinulle suositellut työpaikat