Luokanopettajan viransijaisuus (vakanssi 4441) - Riihimäen kaupunki

Riihimäellä Lasitehtaan koulussa on haettavana luokanopettajan viransijaisuus (vakanssi 4441) ajalle 10.8.2021 - 4.6.2022.

Lasitehtaan koulu on noin 140 oppilaan yksisarjainen koulu kaupungin läntisellä laidalla. Yleisopetuksen luokkien lisäksi koulussa on kehitysvammaisten opetusta.

Luokanopettaja vastaa yhden luokan opetussuunnitelman mukaisesta edistymisestä yhteistyössä muiden kanssa. Etsimme työyhteisöömme yhteistyötaitoista opettajaa, jolla on aktiivinen ja kehittävä tapa tehdä töitä. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus perusopetuksen opetustehtävistä, käsityön ja robotiikan opettamisesta sekä opetusteknologisten välineiden käytöstä.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Hakemukseen pyydetään liittämään kelpoisuutta osoittavat todistukset. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakijat.

Määräaikaiseen virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 21.4.2021 kello 15.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Lasitehtaan koulu
Tehtaankatu 27
11910 Riihimäki
Maija Kojo, rehtori p. 040 330 4503
maija.kojo(at)riihimaki.fi

Riihimäen kaupunki, Lasitehtaan koulu
Osoite: Tehtaankatu 27, 11910 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisenkokoinen, kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat