Luokanopettajan virka - Muuramen kunta

Luokanopettajan virka - Muuramen kunta

Muuramen kunnan opetuspalveluissa on haettavana vakinaista täyttämistä varten 1.8.2019 alkaen luokanopettajan virka. Virka on Muuramen kunnan opetustoimen ja alkusijoituspaikkana on Niittyahon koulu.
Haemme joukkoomme positiivisella asenteella varustettua luokanopettajaa, joka on valmis sitoutumaan koulumme arvoihin ja toimintakulttuuriin sekä opettamaan alakoulun kaikilla luokka-asteilla. Haemme kouluumme monipuolista osaajaa, joka pystyy opettamaan kieliä ja musiikkia alakoulun kaikilla luokka-asteilla.

Hakija toimii mahdollisesti koulun vastuuopettajana ja hän vastaa koulun päivittäisen toiminnan organisoinnista. Vastuuopettajan tukena opetustyön järjestämisessä toimii kolmen koulun rehtori. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa ja kehittämismyönteistä työotetta.

Paikkaa täytettäessä kokemus esimiestyöskentelystä, englannin ja musiikin opettamisesta katsotaan eduksi.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisuus edellä mainittuun virkaan määräytyy Asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) perusteella. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES).
Virkaan valitun on ennen tehtävään vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Teppo Lairio
050-330 2827
teppo.lairio@edu.muurame.fi

Opetuspalvelut
Osoite: Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.

Tutustu työnantajaan