Skip to main content
test
Luokanopettajan virka 2406 - Kemin kaupunki

Kemin kaupungin perusopetuksessa on avoinna luokanopettajan virka 2406 alkaen 1.8.2022

Viran sijoituspaikka on työn alkaessa Sauvosaaren koulu.
Kemin Sauvosaaren koulu on perinteikäs oppilaitos kaupungin keskustassa. Opiskelijoita on tällä hetkellä noin 160 . Perusopetuksen lisäksi koulussamme annetaan valmistavaa opetusta ja luokkamuotoista pienryhmäopetusta.

Haemme koulullemme oppilaslähtöistä ammattilaista ja hyvää työkaveria henkilökuntaamme. Edellytämme sitoutumiskykyä koulun yhteisiin arvoihin ja kasvatuskäytöntöihin, hyviä yhteistyötaitoja, oppilaslähtöisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä, sekä rauhallista ja harkitsevaa kasvatusotetta, sekä kokonaisvaltaista otetta oppilaisiin, luokkaan ja luokkatyöskentelyyn.

Olemme kehitysmyönteinen ja innovatiivinen työyhteisö. Kehitämme jatkuvasti koulun käytänteitä parempien oppimistulosten aikaansaamiseksi. Arvostamme kokemusta ja kiinnostusta toiminnalliseen opettamiseen, yhteisopettajuuteen ja tiimioppiseen, digitaitoihin ja kielitietoiseen opetukseen,


Valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta ennen valintapäätöksen vahvistamista,

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaiset.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kemi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut rehtori Heli Veijola, heli.veijola@edukemi.fi, puh: 0405504498

Lisätietoja

Kemin kaupunki perusopetus

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja kuten e-passi, työterveyshuolto sekä Kemi Cardilla saatavia etuja eri liikkeistä. Kemi on savuton työpaikka. Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.


Osoite: Koulukatu 11, 94100 Kemi

Sinulle suositellut työpaikat